вила На черно море

цени за стая
на рецепция
Брой
стаи
от 1.Януот 1.Апрот 1.Юниот 1.Юлиот 1.Сепот 1.Окт
до 31.Мардо 31.Майдо 30.Юнидо 31.Авгдо 30.Сепдо 31.Дек
вила
4+наличност?
1не работи80 лв100 лв120 лв100 лв80 лв
последна актуализация: 2016-10-25

Цените включват: ДДС туристическа такса Цената за престоя във вилата включва ползване на спално бельо и хавлиени кърпи, почистване след края
Банкова сметка  
Правила и условия на хотела
Настаняване от 14:00 до 17:00 часа
Напускане от 9:00 до 11:00 часа
Предплата за резервация
За да се резервира, трябва да се направи депозит в размер на 25% от цялата сума, който не подлежи на връщане. Резервацията може да се направи по e-mail и ще бъде условно валидна докато получим пълния депозит, но не повече от пет дена. Резервация направена 60 дни или по-малко преди датата на настаняване трябва да бъде платена изцяло в деня на резервацията. Ако не получим плащането в рамките на пет работни дни, резервацията става невалидна.
Анулиране на резервация
Всички анулирания на резервации трябва да бъдат направени в писмена форма и получени от Вила на Черно Море не по-късно от 60 дена преди датата на настаняването. Ако анулирането е повече от 60 дена преди датата на настаняването се губи само депозита. Ако анулирането е направено по-малко от 60 дена преди датата на настаняването, цялата сума трябва да бъде платена.
Настаняване на деца, домашни любимци, хора с увреждания
Моля посетете уеб страницата на вилата за повече информация.
Намаления, отстъпки, пакети
Моля следете уеб страницата ни за оферти.
Други условия
Разликата между цялата стойност на резервацията и платения депозит трябва да се плати не по-малко от 60 дни преди датата на настаняването.
затвори

Този сайт използва бисквитки. За повече информация кликнете тук.