Често задавани въпроси и данни за връзка

Тук сме компилирали отговори на някой обичайни въпроси, които може да имате. Ако все пак не откривате своя отговор или желаете да се свържете с екипа на BgHotelite.com по друг въпрос, то по-долу ще намерите контактна форма за връзка с нас.

BgHotelite.com е създаден да се ползва като информационна платформа, с Мисия да подпомага и популяризира възможностите за туризъм в България и Визия да бъде безценен пътеводител за всеки потребител, търсещ информация за организиране на почивка или пътуване в България.

Ние НЕ СМЕ туристическа агенция или туроператор и не предлагаме туристически услуги. Местата за настаняване сами управляват публикуваната за тях Информация, включваща данни за директен контакт с тях. Нашата роля се ограничава до подсигуряване на технологичната платформа и нейното популяризиране.

Заявка за участие в BgHotelite.com се прави през самия уебсайт, от Добави хотел страницата, като във вид електронен формуляр от няколко страници (стъпки), се попълва информация за мястото за настаняване.

Участието на обекти за настаняване в BgHotelite.com се предлага под формата на годишен абонамент – безплатен или платен. Пълна информация за различните абонаменти и техните параметри ще намерите в Добави хотел страницата.

Плащането за платен абонамент се приема по банкова сметка, посочена в издадената при подаване на заявка проформа-фактура. Срокът за плащане е 14 дни от момента на заявката.

Да. Може да регистрирате свой туристически обект при условия на Ограничен абонамент, който е безплатен, но както подсказва наименованието той предлага ограничена функционалност, достъпност и разпространение спрямо платеното участие. Пълна информация за различните абонаменти и техните параметри ще намерите в Добави хотел страницата.

В писмото потвърждаващо активацията на Вашата регистрация, получавате и данни за достъп (потребителско име и парола) до индивидуален административен профил  – Админ панел. Чрез тези данни, по всяко време, Вие може да влезете в своя Админ панел и да инициирате промяна/допълнение към профил информацията. Страницата за вход може да заредите през Редактирай хотел връзката в заглавното меню на уебсайта.

Нова регистрацията се активира в 3-дневен срок от успешно направена заявка за участие.  Когато профилът бъде активиран (публикуван), ще получите автоматично уведомително писмо на посочената от Вас ел. поща за административен контакт.

Заявките за редакция на профил подлежат на редакторски преглед и оформление преди публикация, обичайно в рамките на 1 работен ден. Изключение от това са заявки за редакция на Ценова листа, които се публикуват в реално време, без предварителен редакторски преглед и/или корекция.

Админ панелът е специализирана секция от Платформата (уебсайта) със защитен достъп. За всеки регистриран обект за настаняване се предоставят индивидуално потребителско име и парола за достъп до тази секция. Страницата за вход може да заредите през Редактирай хотел връзката в заглавното меню на уебсайта.

През индивидуалния админ панел, собствениците на обекти могат да:
– да редактират и допълват публикуваната в профила си информация;
– да следят ефективността на своето представяне в каталога;
– да получават съвети и актуална информация касаеща участието в каталога и различните услуги до които имат достъп;
– да правят поръчки за рекламни услуги и да разглеждат и свалят прилежаща към вече направени поръчки документи.

Ако помните своето потребителско име и ел. пощата, която сте предоставили за административен контакт, то може да използвате функционалността Забравена парола.  Ако не помните своето потребителско име, може да го видите в някое от уведомителните писма, които сте получавали от нашата система или да се свържете се с нашия екип за съдействие.

По подобие на големите търсачки в Интернет, подредбата на обектите в BgHotelite.com се извършва автоматично, съобразно алгоритъм включващ определен набор от динамични променливи с потребителска значимост. Това означава, че подредбата не подлежи на ръчна интервенция и се променя във времето, като целта е да се постигне максимална посещаемост на всички обекти като цяло, а не на един или друг конкретно. За да се предотвратят опити за злоупотреба, самият алгоритъм и неговите променливи са обект на търговска тайна.

Ако искате да си гарантирате абсолютно предимство при търсене в каталога, спрямо конкурентните места за настаняване,  то може да ползвате услугата VIP позиция. За информация и заявка за тази и други рекламни услуги посетете съответната секция от своя Админ панел или вижте страницата за рекламни услуги на BgHotelite.com.

Ако вече имате или сте имали регистрация в каталога, за да подновите своя годишен абонамент за участие, не е необходимо да правите нова заявка за регистрация. В случай, че профилът на Вашия обект е все още активен и се показва в сайта, то може да направите заявка за подновяване (удължаване) на абонамента за още една година през своя Админ панел. След като влезете в Админ панела, просто трябва да изберете съответната опция „поднови абонамент“.

В случай, че Вашият абонамент вече е изтекъл и профилът на обекта не е активен, то трябва да се свържете с нашия екип, за да проверим дали данните все още се пазят със статус „неактуален профил“ или вече са изтрити от системата.

BgHotelite.com има изградена технически интеграция с националния регистър на Места за настаняване, поддържан и разпространяван като данни от Министерството на туризма и спорта в съответствие със Закона за туризма. За тези обекти данните в профил страницата са ограничени до задължителните за публично обявяване и могат да бъдат допълвани само при искане от страна на собственик/управител или изрично оторизирано от собственик/управител лице.

Имате други въпроси? Пишете ни.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.