Дейвид Гета и Тиесто - Solar Summer Festival 2012, Несебър

Дейвид Гета и Тиесто - Solar Summer Festival 2012, Несебър Двама от най-добрите диджеи в света Дейвид Гета и Тиесто ще се съберат на едно място и ще взривят сцената на най-големия фестивал за електронна музика у нас – Solar Summer Festival в Несебър. Фестивалът ще се проведе на 27 и 28 юли и обещава да ви зареди с много положителни емоции и добро настроение.
Дейвид Гета ще бъде за първи път в страната ни и българската публика ще има страхотната възможност да види на живо уникалното му шоу, което той ще изнесе на 27 юли.През последните няколко години Дейвид Гета придоби широка популярност и всяко ново парче, което издаде се превръща в тотален хит. Едва ли има някой от вас, който да не е чувал за The World is Mine, Without You (ft. Usher), When Love Takes Over, Sexy Chich (ft. Akon), Sweat (ft. Snoop Dogg).

На 28 юли DJ-ският пулт ще бъде поверен в ръцете на другия не по-малко талантлив диджей – холандската звезда Тиесто. Той вече има натрупан опит на българската сцена, тъй като през последните три години бе сред специалните гости на Solar Summer Festival.

Билетите за Solar Summer Festival са в продажба от 11 май в мрежите на eventim.bg и магазинната мрежа на Globul.

Дестинация: Несебър

Дата на събитие: от 2012-Юли-27 до 2012-Юли-28

Категория: Фестивали

Резервация на хотел в близост до събитието
затвори

Този сайт използва бисквитки. За повече информация кликнете тук.