SPIRIT of Burgas 2012

SPIRIT of Burgas 2012 Готови ли сте за едно незабравимо лято, пълно с много емоции, забавления и усмивки? Искате ли да присъствате на едно от най-дългоочакваните и грандиозни музикални събития на годината в България? Мечтаете ли да бъде част от зашеметяващо шоу, на което ще присъстват хитови изпълнители от българската и световна музикална сцена. Представяте ли си няколко дни, които ще прекарате с любите си групи, диджеи и артисти?
Ако отговорът на всички тези въпроси е Да, то тогава на 3,4 и 5 август бъдете на Централния плаж в Бургас и се наслаждавайте на бляскави изпълнения, част от фестивала SPIRIT of Burgas.
Тази година SPIRIT of Burgas ще ви посрещне в компанията на някои от най-големите звезди от световната цена и за първи път ще си партнира с най-големия фестивал за електронна музика у нас Solar, който ще обогати музикалната програма на фестивала. За доброто настроение на меломаните ще се погрижат Busta Rhymes, Korn, Mark Knight, Armin Van Buuren и още много други.
Фестивалът ще се състои от няколко сцени, където ще звучат вашите любимци - Jack Daniel’s Rock Stage,Solar Dance Arena, BraZZoBraZZie и Hip Hop сцена.
Организаторите гарантират, че тази година фестивалът ще бъде по-добър от всякога.А дали ще е така, уверете се сами!

Повече информация за събитието и билети ще получите на официалния сайт: http://www.spiritofburgas.com/


Дестинация: Бургас

Дата на събитие: от 2012-Август-03 до 2012-Август-05

Категория: Фестивали

Резервация на хотел в близост до събитието
затвори

Този сайт използва бисквитки. За повече информация кликнете тук.