хотел Релакс кооп

★★
- Вонеща вода
карта
видео
забележителности
коментари

Вонеща вода, улица Първа 34
тел. 061182242, 0898 651305
info_relaxcoop@coophotels.bg

Хотелски комплекс „Релакс кооп“ - Вонеща вода. Комплексът е част от хотелска верига, собственост на Централния кооперативен съюз, работеща с марката „КООП-вашето място за почивка“. „Релакс кооп“ е разположен в подножието на Средна Стара планина в курортното селище Вонеща вода. Намира се на 30 км. южно от Велико Търново и 18 км. източно от град Трявна.
За тези, които търсят комфорт в планината, хотелът предоставя 69 двойни стаи и 6 апартамента За пълноценния ви отдих на разположение е СПА центъра на комплекса, включващ: открит и закрит басейн с натурална вода, сауна и парна баня, фитнес и соларна кабина, масажен кабинет.
Заповядайте в тризвездния ресторант на хотела, предлагащ и лятна тераса. Изпийте чаша ароматно кафе в лоби бара или изберете свеж коктейл в бара край басейна.
Ние можем да ви осигурим три конферентни зали с 50, 30 и 15 места отговарящи на необходимите условия за провеждане на семинари, конференции, работни срещи и делови форуми. Залите разполагат с модерно оборудване за презентации-мултимедия, видео екран и озвучаване.
... Покажи
x
Условия в комплекса
ресторант
детски кът
бар
конферентна зала
басейн
фитнес
сауна
Рибарник
 
spa услуги
паркинг места
WiFi в лоби
барбекю
екскурзии
Условия в стаята
баня с душ / вана
телевизор
климатик
кухненски бокс
минибар / хлад.
WiFi в стаята
тераса
мини охладител

Разположение на хотел Релакс кооп

Видео от региона на хотел Релакс кооп

Забележителности в района на хотел Релакс кооп