Добави хотел - абонамент Стандарт Плюс

стъпка 1 2 3 4 5 6 7 8
Изберете основен раздел:


Моля изберете тип на обекта:

име на обекта на кирилица
име на обекта на латиница
област
град/курорт
категоризация
удостоверение за категория номер


издадено от

условията за участиепартньорски код:

 
( ? ) Често задавани въпроси:
Как да регистрирам хотел в сайта?
Заявка за участие в каталога на BgHotelite.com се извършва през самия сайт. За целта, под формата на електронен формуляр от няколко страници (стъпки), се попълва информация за туристическия обект. За да отворите формуляра трябва да цъкнете на [добави хотел] връзката в заглавното меню на сайта или директно да заредите следния интернет адрес
http://bghotelite.com/new_hotel.php

Повече информация за параметрите на услугата добави хотел, може да намерите в секцията [Рекламни услуги] или директно на адрес
http://bghotelite.com/new_hotel.php

Каква е цената за участие в каталога?
Участието на обекти за настаняване в платформата на BgHotelite.com се предлага под формата на годишен абонамент в 3 варианта:
Абонамент Ограничен - безплатен
Абонамент Стандарт - 100.00 лв
Абонамент Стандарт Плюс- 200.00 лв

Какво означава "раздел"?
Под "раздел" се има предвид следното разделение на каталога по тип туризъм:
по бизнес
на планина
на море
на село
балнео и спа
старовремски

Когато посочвате дали обекта да участва в един или два раздела, трябва да се водите предимно от индивидуалните характеристики на обекта и пазарния сегмент към който сте насочили своята услуга.

Как се извършва плащането?
Плащания се приемат по банкова сметка в български лева.

Нужните данни ще намерите в проформа-фактурата, която се генерирана автоматично на екрана при попълване на онлайн заявлението за участие.

Срокът за плащане е 14 дни от момента на заявката.

Вече издадените проформи и фактури, може да видите/разпечатате, по всяко време, през своя админ панел от секцията [фактури].

Има ли възможност за безплатно добавяне на обекти?
ДА. Може да регистрирате свой обект при условия на Ограничен абонамент, който е безплатен, но цел гарантиране автентичността на регистрацията има изискване да се предостави копие от валидно удостоверение за категоризация или да се постави конкретен текстов линк на официален уебсайт на обекта.

добави хотелКога се активира направената регистрацията?
Регистрацията се активира в 3-дневен срок от подаването на заявка, като обикновено това става още същия ден. Когато профилът бъде активиран, ще получите автоматично уведомително писмо на посочената от Вас ел. поща.

Как да редактирам публикуваната информация за хотела?
В писмото потвърждаващо активацията на вашата регистрация, получавате и данни за достъп до индивидуален административен панел. Чрез тези данни, по всяко време, Вие може да влезете в своя профил и да заявите редакция на публикуваната информация.

Връзка към страницата за вход ще намерите в заглавното меню на сайта, под името [влез в профил] или на директен линк
https://bghotelite.com/input/main.php

Какво е админ панел?
Админ панелът е специализирана секция от сайта със защитен достъп. За всеки регистриран обект за настаняване се предоставят индивидуално потребителско име и парола за достъп до тази секция.

През индивидуалния админ панел, собствениците на обекти могат да:
- да редактират и допълват публикуваната в профила си информация;
- да следят ефективността на своето представяне в каталога – статистически данни, получени заявки за резервации;
- да получават съвети и актуална информация касаеща участието в каталога и различните услуги до които имат достъп;
- да получават информация и подават заявки за различните рекламни услуги;
- да следят статуса на своите заявки за реклама и свалят/разпечатват съответните прилежащи документи (проформи, фактури).

Как се определя подредбата на обектите при търсене?
По подобие на големите търсачки в интернет, подредбата на обектите в BgHotelite.com се извършва автоматично, съобразно алгоритъм включващ определен набор от динамични променливи с потребителска значимост. Това означава, че подредбата не подлежи на ръчна интервенция и се променя във времето, като целта е да се постигне максимална посещаемост на всички обекти като цяло, а не на един или друг конкретно.

Абсолютно предимство при подредбата има само при ползване на услугата ВИП позиция.

За да се предотвратят опити за злоупотреба, самият алгоритъм и неговите променливи са обект на търговска тайна.

Как може даден хотел да се показва по-напред при търсене в сайта?
Ако искате да си гарантирате абсолютно предимство спрямо конкурентните обекти при търсене в каталога, то може да ползвате услугата ВИП позиция. Подробна информация за тази услуга ще намерите като цъкнете на връзката от заглавното меню [за реклама] или на директен адрес
http://bghotelite.com/vip_poziciq.php

Как се подновява абонамент за участие в каталога?
Ако вече имате или сте имали регистрация в каталога, за да подновите участието си, не е необходимо да правите заявка за регистрация като нов обект.

В случай, че профилът на Вашия обект е все още активен и се показва в сайта, то може да направите заявка за подновяване (удължаване) на абонамента за още една година през своя админ панел. След като влезете в админ панела, просто трябва да изберете съответната опция "пререгистрация" или "подновяване". Единствено ще трябва да попълните данните за лицето платец, за да се генерира съответна проформа-фактура с нужните данни за извършване на плащане по банков път.

В случай, че Вашият абонамент вече е изтекъл и профилът не е активен, то трябва да се свържете с нашия екип, за да Ви бъде служебно издадена проформа-фактура с нужните данни за извършване на плащане по банков път.

Абонамента Ви ще бъде автоматично подновен/удължен веднага щом се получи плащане по съответната проформа.


Как мога да получа данни за достъп до админ панела на своя хотел?
Ако помните своето потребителско име и имейла, който сте предоставили за административен контакт, то може да използвате опцията "забравена парола?". Връзка към съответната опция ще намерите на [влез в профил] страницата или на директен адрес
http://bghotelite.com/input/main_forgotten.php

В случай, че не помните и своето потребителско име, то моля свържете се с нашия екип за съдействие.

Какви са фактите за Интернет пазара?
Интернет потребители 2022: България 78% / ЕС 92%
Интернет купувачи 2022: България 42% / ЕС 76%
Честота на онлайн покупки 2022 за България
- 1-2 пъти в тримесечие: 56%
- 3-5 пъти в тримесечие: 35%
- 6+ пъти в тримесечие: 9%
Ръст на ел. търговия за последните 5 години: 222%
Източник: European Ecommerce Report 2022

Какви са предимствата на Интернет рекламата?
интерактивност - за разлика от другите медии, потребителите в Интернет не са пасивни субекти. Той може да участва, да даде мнение и коментира услугата, да я тества и да даде обратна връзка. Бидейки въвлечен в комуникационния процес потребителят не третира рекламата като досадно облъчване, а като полезна информация към която той се стреми.

прецизно таргетиране - BgHotelite.com е информационен онлайн портал, специализиран изцяло в сферата на туризма. Посетителите на този сайт не търсят информация за последния скандал в държавата или какви промоции са пуснали в МОЛ-а. Те търсят туристически услуги. Ядрото на което се основава сайта е хотелския каталог, който не само дава информация за хотелите, но и възможност за извършване на директен контакт с цел резервация. Ето защо, рекламата в BgHotelite.com не е просто реклама, а нов канал за продажби.

измеримост на резултатите - достъп до динамична статистика за преглед на профил, посещения на сайт, запитвания за резервации.

най-добро съотношение цена/резултат - само срещу 0,25лв./ден, получавате достъп до аудитория от 15 000 посетители дневно, търсещи настаняване.

широка достъпност - няма изкуствени ограничения и посредници. Услугите са достъпни за всеки обект за настаняване, независимо от неговия статут, местоположение или размер. Нужно е единствено да имате достъп до интернет, активен имейл адрес и желание да разширите своята дейност онлайн.

Защо да рекламирате точно с BgHotelite.com?
BgHotelite.com е вече 15 години утвърдена платформа с лидерска позиция при търсене на настаняване в България, през която се генерират милиони разглеждания на хотелски профили и над 50 хил. запитвания за резервации всяка година.

Тайната в успеха на сайта е ключовото позициониране на нашите страници при търсене в световните търсачки като Google и активнa интеграция с Facebook

Няма друга платформа, който може да Ви предложи по-добър резултат срещу по-ниска цена. Дори напротив, ако разгледате други портални сайтове ще видите, въпреки не дотам добрите им резултати, техните ценови оферти са по-високи от нашите. Поради което прибягват до нелоялни практики като добавяне на множество фалшиви и/или дублиращи регистрации, с цел заблуда и изнудване за плащане на по-добро позициониране на желаещите да рекламират реални обекти.