къмпинг Корал

къмпинг Корал

До неотдавна плаж Корал бе слабо популярен сред българските туристи, но благодарение на това, че Лозенец се превръща във все по-любимо място за лятна почивка, славата на Корал също нараства с всяка изминала година.

Плаж Корал се нарежда сред най-дивите и очарователни места по южното крайбрежие и е уникално място за отдих и плажуване. Той се намира в близост до Лозенец, област Бургас и граничи с къмпинг Юг.
Корал е още едно кътче край морето, което не е урбанизирано и застроено с модерни хотели. Плажът е атрактивна дестинация за туристите, които мечтаят за спокойствие и уединение.

На плажа има изградени няколко заведения, където да хапнете риба или да се освежите със студена напитка. Плажната ивица е доста широка и не е заета с платени чадъри. Тя има дължина от 800 метра като на места са образувани високи дюни. Морската вода е кристално чиста, плитка и без ями и поради тази причина е подходяща за деца и хора, които не могат да плуват. Въпреки това трябва да внимавате, тъй като плажът не се охранява.

На плажа има възможност за практикуване на различни плажни игри и водни спортове. Почитателите на сърфа и кайтсърфинга често посещават Корал, за да се отдадат на любимото си занимание.
Когато усетите, че жегата ви идва в повече можете не само да намерите спасение в морето, но и да се скриете под дебелата сянка на вековните дървета. Природата наоколо е просто великолепна и ще даде на сетивата ви истинска наслада.

През лятото плажът става сборна точка за много хора, които предпочитат да спят под открито небе вместо да се възползват от лукса и удобствата, предлагащи се в съвременните хотели. Палатките и каравани заемат голяма част от плажа на къмпинг Корал, като всеки иска да се разположи на хубаво и уютно място в гората или на самия плаж.
Вечер обстановката там става изключително приятна,защото всяко от заведенията пуска различна музика и младите хора се забавляват от сърце. В къмпинга приготвят вкусна храна, а цените са нормални за морето.

В допълнение в къмпинга се намират две сърф училища, в които според мненията на мнозина работят едни от най-добрите сърф инструктори в България. В случай, че сте запалени по гмуркането в Корал ще намерите и двама от най-опитните и добри гмуркачи у нас, които ще ви запознаят с прелестите на морското дъно в района.

На къмпинг Корал има бунгала, но условията там няма да се харесат на всички. Бихте могли да отседнете в село Лозенец, където има значително по-голям избор от обекти за настаняване на изгодна цена и с приятна обстановка.

Вижте коментари за къмпинг Корал

Хотели в близост

семеен хотел Жокер
Лозенец • Цена на човек: 20 - 40 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса
хотел Сънрайз
Лозенец • Цена на човек: 15 - 45 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса, закуска
хотел Белисимо
Лозенец • Цена на човек: 19.8 - 47.5 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса, закуска, безплатен интернет и паркинг
хотел Атива
Лозенец • Цена на човек: 13.3 - 40 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса
почивна станция Екзотика
Лозенец • Цена на човек: 20 - 32.5 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса
виж още хотели

Коментари за къмпинг Корал


Забележителности в близост

Резерват Ропотамо
област Бургас
Резерват Силкосия
област Бургас
Созопол - стария град
област Бургас
затвори

Този сайт използва бисквитки. За повече информация кликнете тук.