къмпинг Нестинарка

Ако още не сте решили къде да прекарате тази година лятната си отпуска, бихме казали, че къмпинг Нестинарка е много подходяща дестинация за тази цел. Невероятното съчетание от море, плаж, планина и живописна природата омайват туристите и ги карат да се завръщат отново и отново при всяка удобна възможност. В района има разнообразие на забележителности, както природни, така и исторически, което е още една предпоставка да обмислите възможността да го посетите. Нестинарка се е сгушил на малък залив само на 3 км. южно от град Царево, не далеч от нос Рохи. Нестинарка е едно от най-известните места в Бургаска област сред къмпингарите и палаткуващите.

Плажната ивица е голяма и просторна и има място за всеки да се настани необезпокояван на плажа. Предлагат се платени чадъри, но има и свободна зона, където да се разположите и сложите личен чадър. На самия плаж има няколко заведения, в които се предлагат напитки и готвени ястия. Плажът е охраняем и е подходящ за деца.

Настаняването в къмпинга е в бунгала. Условията там са приемливи, но ако не искате да отседнете в тях, съседните летни курорти предлагат изобилие от хотели. Един от тях е Царево, който се слави с прекрасните си пейзажи, красиви скали и многообразие от атракции за туристите. Там ще намерите голям избор на хотели, ресторанти, дискотеки и практикуване на водни спортове. Царево е доста оживен и динамичен през лятото, което би се харесало на младите хора, търсещи нови приключения и емоции.

Районът около Нестинарка е особено подходящ за туризъм. Обиколка с корабче по река Ропотамо ще ви запознае с дивата природата на резервата, а посещение на Беглик Таш ще ви покаже какви изумителни неща може да създава природата.

Снимки от къмпинг Нестинарка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *