къмпинг Веселие

Къмпинг Веселие е едно от най-атрактивните места за почивка и релакс по българското Черноморие. Плажът в къмпинга е особено популярен сред нудистите и те са най-вече редовните му посетители.
Веселие е разположен на 5 км. южно от град Созопол и в непосредствена близост до къмпинг Смокиня.

На плаж Веселие има изградени ресторант и бар, където да похапнете риба и да се освежите със студена напитка в горещото време. В къмпинга има възможност да се настаните на палатка или в каравана, а също така можете да наемете и бунгало. Доста хора обаче предпочитат да се разделят за кратко с удобствата, с които сме свикнали и да се почувстват по-близо до природата, оставайки няколко дни под открито небе и прекарвайки нощите край огъня в компанията на своите близки и приятели.

В обозначените зони плажът на къмпинг Веселие е охраняем. Там са и поставени платени чадъри и шезлонги, но има свободна зона, където да се настаните и поставите собствен чадър. Водата е чиста и приятна за къпане, като морското дъно е полегато. Плажната ивица се поддържа в добро състояние и е чиста. Покрита е с мек златист пясък, който няма камъни.

До къмпинг Веселие можете да стигнете лесно с кола. Там са изградени и платени паркинги, за да оставите автомобила си. Други плажове, които са в близост до къмпинга са Алепу (3 км.), Царски плаж (5 км.), Аркутино (6 км.). Не далеч се ширят и къмпингите Каваците, Златна Рибка и Градина, където плажовете също са много красиви и чудесни за къпане и събиране на тен.

Ако сте решили това лято да посетите Веселие, не пропускайте да отскочите и до местните забележителности, сред които се нареждат Беглик Таш, Поморийското езеро, нос Емине и река Ропотамо.
Ако ли пък ви се иска да отседнете в по-голям и оживен курорт, където се предлага разнообразие от атракции, такива места са Созопол, Приморско и Китен. Нощувките там са на изгодни цени, а обектите са настаняване варират от частни квартири до луксозни хотели.

Снимки от къмпинг Веселие

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *