ММЦ Приморско

ММЦ Приморско (Международен младежки център) е малко курортно селище, което е разположено между морските градове Приморско и Китен. Комплексът предлага чудесни условия за туризъм и препоръчваме на всеки, който има път в тази посока да не пропуска да го посети поне за един ден и да се наслади на красивия плаж.

До комплекса може да се стигне както пеша,така и с кола. С кола предвиждането не отнема повече от 5 минути, тръгвайки от Приморско. Вървейки пеша по плажната ивица ще стигнете за около 20 минути.
Едно от най-големите преимущества на ММЦ е, че разполага с просторна плажна ивица и на нея има място за всички туристи.

Плажната ивица е много добре поддържана и се почиства редовно от битовите отпадъци. Тъй като Приморско се простира върху живописен залив, водата в комплекса е плитка и няма вълни, а дъното е полегато. Така дори и децата ви да си играят по-навътре няма да се притеснявате постоянно. Освен това има спасители, които се грижат за реда и безопасността на плажуващите. Непосредствено до плажа има горичка, където може да отидете под дебелата сянка и да се разхладите в топлото време.

Освен да събирате тен на плажа бихте могли да практикувате и водни спортове като гмуркане или пък да карате водно колело. Има възможност и за игра на плажен волейбол, фризби или футбол. По плажа са наредени приятни заведения,където се предлагат напитки и вкусни ястия. Докато сте в някое от тях и си почивате в компанията на любимите си хора, можете да се наслаждавате на неповторимите гледки към Китен и Приморско.

В комплекса има възможност за настаняване в бунгала,частни вили и луксозни хотели. Какво ще изберете зависи изцяло от вашите предпочитания и финансовите възможности.

Снимки от ММЦ Приморско

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *