плаж Оазис

Плажът на комплекс Оазис е един от най-модерните и съвременни плажове в България. Той се намира в село Лозенец на 60 км. от Бургас и 450 км. от София. Районът е изключително чист, тих и спокоен, а съвсем близо са известните летни курорти Царево и Приморско. Местоположението на това кътче е уникално, тъй като е комбинация от красиво море, просторен плаж ( на широчина достига 40м., а на дължина 500 м.) и дивата природата на Странджа планина. Голяма част от районът, където се шири плаж Оазис е със статут на резерват и се характеризира с наличието на интересни представители на флората и фауната.

Плаж Оазис е наистина добре устроен плаж, където има всички удобства, за да се чувствате доволни и щастливи. Пясъкът е мек и чист и се поддържа ежедневно. Има спасители, които се грижат за реда и безопасността на плажуващите. Там ще намерите още сърф училище, няколко плажни бара, плувен басейн, спортни съоръжения и плажни забавления за децата. Ако сте почитатели на водните спортове или пък ще ви бъде за първи път, ще намерите чудесни предпоставки за практикуването им, както и инструктори, които да ви напътстват.
Към плаж Оазис се причислява голям комплекс с хотелска част, луксозен ресторант и спа център.

Интересна дестинация в близост до плаж Оазис, която да посетите е град Царево. Той е прочут със своята прелестна природа и спиращи дъха пейзажи. А ако се изкачите до връх Папия ще станете свидетели на прекрасна гледка към цялото крайбрежие и полите на Странджа.

Снимки от плаж Оазис

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *