плаж Варвара

Ако искате да се насладите на красотата на българското море и удоволствието от спокойна и релаксираща семейна почивка, село Варвара може да ви предложи и двете.

Варвара е доста добре устроено курортно селище, където има разнообразие на хотели и приятни ресторанти. Има възможност както за уединение, така и за вълнуващ нощен живот, благодарение на близостта му с големите летни курорти на Южното Черноморие. Плажната ивица в селцето се охранява и се предлагат платени чадъри и шезлонги. Плажът е обширен и има достатъчно пространство за всички посетители да се настанят на удобни места.

Това китно селце сгушено в полите на Странджа планина, е разположено между Царево и Ахтопол и е уникална дестинация. Заобиколено е от буйна зеленина, златист плаж и скалисти брегове. Можете да избирате между вземането на дълги слънчеви бани на девствения плаж или да си правите излети в планината, ако искате да избягате от жегите.

Най-голямото предимство на Варвара е съчетанието от обширни гористи местности, красивите плажове и усамотени заливчета. Тук има чудесни условия за къмпингуване, риболов и дълги преходи в планината. Ако сте любители на гмуркането, ще останете удивени от чистотата на водата и разнообразието на морски обитатели.

Вечерите на морския бряг във Варвара са особено приятни в компанията на близки и приятели, когато може да запалите огън, да се наслаждавате на топлите летни вечери и разказвате весели истории.
Дори и да не планувате да отседнете в селцето, ако имате път на близо отделете няколко часа и го посетете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *