На море в Равда

Равда е красив морски курорт, чиято територия е покрита с обширна плажна ивица, естествени пясъчни дюни, интересни скални формирования и великолепна природа. В Равда ще откриете чудесни възможности за прекарването на незабравима лятна почивка, без това да ви излезе твърде скъпо. Можете да се разнообразявате с различни дейности като водни спортове, разглеждане на местните забележителности или посещение на някои от най-оживените летни курорти у нас като Слънчев бряг, Несебър, Поморие или Бургас.

Селцето е идеално място за семейна почивка. Въздухът е свеж, плажовете чисти и не е препълнено с летовници. Равда предлага множество възможности за настаняване – хотелски комплекси, частни квартири и семейни хотели на изгодни цени. Има и доста ресторанти, където да хапвате със своето семейство.

В случай, че искате да се позабавлявате вечер, Слънчев бряг е особено подходящ за тази цел, тъй като известен с безкрайните си възможности за забавление – дискотеки, клубове, аквапаркове, голф игрища и т.н.

Равда има дълга плажна ивица, която достига до 57 км. и се разделя на две от нос Равда. Местата, където бихте могли да релаксирате под ярките слънчеви лъчи са централният плаж, чиято ивица обединява Равда и Несебър и южният плаж, където се събира основният поток от туристи. И двата плажа се охраняват през лятото и са безопасни за децата. В селцето може да практукувате спортове като водни ски, гмуркане,каране на джет и ветроходство.

Околността е богата на културно-исторически забележителности. Разходка до стария град на Несебър ще ви отведе назад в миналото, а резерватите Ропотамо и Силкосия ще ви запознаят с уникалната природата в региона.

Снимки от Равда

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *