Топ оферти информация

Секцията топ оферти е страница от BgHotelite.com, която е предназначена за публикуване на актуални предложения за празнични и пакетни оферти на регистрирани в системата обекти за настаняване.

След началната, това е най-посещаваната страница от сайта. Всеки ден публикуваните оферти биват разглеждани от стотици потребители, които търсят пакетни цени за почивка. Ето защо това е най-ефективният инструмент за получаване на реални заявки за резервация.

За всяко от публикуваните предложения се създава индивидуална, статична страница с атрактивен дизайн и пълна информация за условията на офертата. Освен по-добра прегледност, това осигурява възможност за директна достъпност на офертата през търсачки като Google. Представянето включва и опции за разпространяване на офертата чрез най-популярните социални мрежи - Facebook, Google+, Twitter. Дъпълнително, най-атрактивните оферти се публикуват и на Facebook страницата на BgHotelite.com с фен база от над 35 000 души.

За да може да заявите своите оферти е нужно да имате валидна добави хотел регистрация в каталога. За целта трябва да използвате своя персонален достъп през редактирай хотел страницата. Ако все още нямате регистрация, то може да пуснете заявка тук.

Веднъж влезли в своя административен панел качването на информаци се извършва от вас през специално проектирана форма за заявки, като процесът е напълно автоматизиран и отнема не повече от няколко минути.

Пример:За реклама - виж още:

Добави хотел
Регистрация в каталога за хотели и места за настаняване

VIP позиция в каталога
Гарантира превилигировано показване на вашата регистрация при търсене в каталога (за хотели, туристически агенции, агенции за имоти и коли под наем)

Банер каре
Услуга обединяваща предимствата на банер рекламата и ВИП позицията

+359 888 50 60 78
затвори

Този сайт използва бисквитки. За повече информация кликнете тук.