На море в Обзор

Обзор

Обзор е едно от най-красивите и очарователни градчета по българското Черноморие. То е разположено в Югоизточна България и се намира в близост до град Бяла, област Бургас. Онова, което прави Обзор особено приятно място за почивка през лятото, е че там се съчетава красотата на Стара планина с невероятното очарование на Черно море.

Обзор се слави като морския курорт с най-дългата плажна ивица в страната, която достига приблизително до 8 км. дължина. Благодарение на прекрасната си природа и чудесни условия на туризъм, градчето е привлекателна туристическа дестинация. Обзор е сред най-известните летни курорти у нас, който предлага възможност за тих семеен отдих и пълноценна почивка.

Наличието на разнообразие от обекти за настаняване като малки семейни хотели, частни квартири и луксозни комплекси, в допълнение с множество ресторанти и заведения са от голямо значение за развитие на морския туризъм в града. Основно обаче настаняване се предлага в семейни хотели и къщи за гости, където ще откриете домашен уют и приятна обстановка.

Обзор е особено подходящ за почивка от хора, които търсят тишина и уединение. В курорта ще прекарате незабравими летни дни с любимите си хора и ще подарите на децата си прекрасни мигове на игра и веселие. За децата са иградени детски кътове, площадки, пързалки и люлки, а на плажа могат да правят пясъчни замъци и да се къпят без да се притеснявате, тъй като водата е плитка и чиста.

Летуващите могат да се насладят на много слънце и красиви и спокойни плажове, с мек и златист пясък. Както споменахме плажната ивица е доста дълга,а на ширина достига до 60 метра. Туристите и местните жители събират тен на южния плаж, където са изградени множество заведения, предлагащи охладителни напитки. Плажът на Иракли е също доста предпочитан и е истинско бягство от реалността. Там ще се любувате на девствена природа, истинска тишина и бистра вода.

Забележителността в района са представени от средновековната крепост Козяк, нос Емине, резерват Камчия и плаж Иракли.

Красотата на Обзор, съчетание от буйната растителност на планината и безкрайността на синьото море, го правят наистина неустоим.

Вижте коментари за Обзор

Хотели в близост

хотел Бисер
Обзор • Цена на човек: 26.8 - 58.5 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса, закуска
семеен хотел Даф
Обзор • Цена на човек: 25 - 35 лв
Включва нощувка, туристическа такса
самостоятелни стаи Вила Пепина
Обзор • Цена на човек: 18 - 25 лв
Включва нощувка, туристическа такса, При нужда се разтяга фотьойл цена 13.00лв
къща за гости Иваил
Обзор • Цена на човек: 15 - 25 лв
Включва нощувка
къща за гости Рай
Обзор • Цена на човек: 9.5 - 25 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса
виж още хотели

Коментари за Обзор


Забележителности в близост

затвори

Този сайт използва бисквитки. За повече информация кликнете тук.