плаж Бяла

плаж Бяла

Град Бяла е красив и очарователен летен курорт, който предлага възможност на своите посетители да прекарат няколко релаксиращи дни на българското крайбрежие със своите близки и приятели. Красивата природа в района и очарователното море определят Бяла като едно от най-желаните места за семейна почивка. Обширната плажна ивица, която е сред най-дългите в България е съчетание от прохладна широколистна гора, златисти пясъци и чудесни условия за пълноценен релакс. По морския бряг се редят удивителни гледки на високи скали, малки заливи и пясъчни дюни.Дойдете ли тук веднъж, ще се завръщате всяка година отново и отново.

Плаж Бяла предоставя на гостите си всички необходими удобства, от които имат нужда. На плажна ивица са наредени платени чадъри и шезлонги, но има и свободна зона, където да се настаните. Не е тайна, че през лятото плажът става притегателна точка за жителите и гостите на града, затова е трудно да се намери място за плажуване. За тази цел ви препоръчваме да отивате по-рано сутринта, когато още не е станало толкова оживено.

На плажа в Бяла ще откриете хубави заведения и барове, където ще намерите спасение от силните слънчеви лъчи. За безопасността на хората се грижат спасители, което е една предпоставка да дойдете тук с децата си.

Уникални места в района на Бяла, които бихте могли да разгледате са местността Белите скали. Те са известни с това, че там се наблюдава границата между креда и терциер. Друго чудесно кътче е плаж Кара Дере, който привлича любителите на природата и спането под открито небе. Кара Дере е диво и усамотено място, до което се стига трудно, но пък красотата му е несравнима. Плажът Кара Дере е особено популярен сред нудистите.

Местността Черни нос-Канарата е още едно удивително място за посещение. Там гората и морето буквално са разделени от плажната ивица. Възможностите за туризъм в района на Бяла са безкрайни. Къде ще отидете и какво ще разгледате зависи изцяло от вашите вкусове.

Вижте коментари за плаж Бяла

Хотели в близост

къща за гости Д.Богданова
Обзор • Цена на човек: 15 - 27.5 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса
къща за гости Обзор
Обзор • Цена на човек: 12.5 - 25 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса
къща за гости Рай
Обзор • Цена на човек: 9.5 - 25 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса
самостоятелни стаи Вила Пепина
Обзор • Цена на човек: 18 - 25 лв
Включва нощувка, туристическа такса, При нужда се разтяга фотьойл цена 13.00лв
виж още хотели

Коментари за плаж Бяла


Забележителности в близост

затвори

Този сайт използва бисквитки. За повече информация кликнете тук.