плаж Елените

плаж Елените

Елените е малък курортен комплекс, разположен на южното Черноморие, в област Бургас. Той е част от т.н. Българска Ривиера и примамва основно чуждестранни туристи и български посетители с по-големи финансови възможности.

Елените е магнетичен и очарователен с модерните си хотели, чистотата на плажната ивица и чудесните условия за туризъм.

Елените има уникално местоположение – там където южните склонове на Стара планина опират самия морски бряг. Елените е кътче, което е известно със своя истински чар, спокойствие и свеж въздух.
Елените си е спечелил славата на луксозен курорт, където има модерна курортна база и възможност за практикуване на повече от 20 вида спорт. Хотелите варират от 4 до 5 звезди, намиращи се на няколко метра от самото море. Те имат атрактивен външен вид и впечатляват с интересната си архитектура.
Близостта на Елените с един от най-големите летни курорти по нашето крайбрежие Слънчев бряг, е предпоставка за незабравими емоции и невероятни моменти. Вечер може да се забавлявате в някой от многобройните барове и дискотеки в Слънчев бряг, а през деня да се отдадете на блажена почивка на морския бряг в Елените.

Едно от основните неща, което отличава Елените от останалите летни курорти е буйната зеленина, от която е заобиколен и стремежа да се запази тази природа, а не да се превърне в поредния хотел. Освен това са изградени големи паркове и градини, които са идеални за разходка и почивка.
Самият плаж в Елените е обширен и е с обща дължина от 800 м. На плажа са поставени чадъри и шезлонги, които свободно могат да се използват от гостите на хотелите в курорта Водата е много чиста и има страхотни условия за различни видове водни спортове, сред които са водно колело, сърф, подводно гмуркане, джет, банан и т.н.

Вижте коментари за плаж Елените

Хотели в близост

къща за гости Оазис
Свети Влас • Цена на човек: 10 - 20 лв
Включва нощувка, ДДС
хотел Серенити
Свети Влас • Цена на човек: 28.3 - 45 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса, паркинг, басейн, интернет
къща за гости Вили
Свети Влас • Цена на човек: 15 - 25 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса
семеен хотел Вила Кръстев
Несебър • Цена на човек: 15 - 34 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса, туристическа застраховка
хотел Сандор
Несебър • Цена на човек: 15 - 40 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса
виж още хотели

Коментари за плаж Елените


Забележителности в близост

затвори

Този сайт използва бисквитки. За повече информация кликнете тук.