плаж Листи

плаж Листи

Едно от най-дивите и безлюдни места по българското Черноморие е плаж Листи, който се намира на 3.5 км. южно от село Синеморец. Плажът е сравнително малък на размери, но затова пък предлага прекрасни възможности за тиха и релаксираща почивка с вашето семейство край морето.

Плажът граничи с други невероятни места за събиране на тен – на север е Липите, а на юг е Силистар. И от двата плажа може да достигнете пеша до Листи, като това ще ви отнеме около 30 мин.

Поради своето закътано местоположение Листи не е често посещаван и е предпочитан от нудистите. Може да се чувствате истински късметлии, че ще делите плажната ивица само с още няколко други посетители, които като вас са решили да преоткрият уникалността на Листи.

Изолираността на този плаж го е запазила чист и невероятно красив. Водите са бистри и прозрачни, а морското дъно е плитко от към брега. Къпането в морето ще ви доставя истинско удоволствие и дори няма да ви се иска да си тръгнете от там. Просто ще се влюбите в това място!

Плаж Листи не се стопанисва и не се охранява от спасители. На брега няма заведения, затова ако решите да го посетите не забравяйте да си носите храна, вода и чадър, за да се пазите от силното слънце.
Посещението на плаж Листите може да го съчетаете с отсядане в село Синеморец, което е прочута дестинация за отмора през лятото в България. Цените в хотелите и заведенията са на доста изгодни цени, а в допълнение ще се радвате на прекрасна и спокойна почивка.

Значително предимство е, че в близост се намират големи курортни селища, където се предлагат множество забавления и атракции и са известни с активния си нощен живот. Ако търсите разнообразие и интересни емоции дестинации като Бургас, Слънчев бряг и Китен ще ви предложат всичко това, а и много повече!

Вижте коментари за плаж Листи

Хотели в близост

семеен хотел Дайана бийч
Синеморец • Цена на човек: 40 - 57.5 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса, закуска
къща Каланджа 2
Синеморец • Цена на човек: 40 - 75 лв
Включва нощувка, туристическа такса
къща за гости Каланджа 1
Синеморец • Цена на човек: 20 - 42.5 лв
Включва нощувка, туристическа такса
къща за гости Дъбрава
Синеморец • Цена на човек: 18.3 - 32.5 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса
вила Малина
Синеморец • Цена на човек: 23.3 - 30 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса
виж още хотели

Коментари за плаж Листи


Забележителности в близост

Резерват Силкосия
област Бургас
затвори

Този сайт използва бисквитки. За повече информация кликнете тук.