плаж Паша дере

плаж Паша дере

Паша Дере е една от най-красивите и диви местности във Варненския район, която е известна с очарователна си природа, чисти и обширни плажове и незастроена площ. Паша Дере е обявен за защитена територия и природна забележителност, което е причината на брега да не са изградени заведения и хотели.

Паша Дере е предпочитано място от любителите на лагеруването на открито и ценители на природата. Понякога те остават там за период от 1-2 седмици и спят на палатка, а вечер палят огън на плажа и се веселят с приятелите и близките си.

Плажът е идеален за прекарването на няколко спокойни дни край морето с вашето семейство или компания. По цял ден може да се излежавате на плажа и да се наслаждавате на красивите гледки и хубавото време. Ще събирате тен без да бъдете обезпокоявани и ще релаксирате пълноценно. Прохладната гора точно до плажа е мястото, където повечето туристи разпологат палатките си, особено ако остават за по-дълъг период от време. Не са малко и хората, които идват тук с каравани.
Поради своята изолираност плажът е отправна точка и за нудистите.

Паша Дере отстои на 15 км. от Варна и е разположен не далеч от варненския квартал Галата, а до него може да се стигне с кола, макар че пътят е доста лош и тесен. Като цяло плажът е познат повече сред местните жители, но не са малко и посетителите от другите краища на България, които са чували за него и са дошли, за да могат да се насладят на неговата красота и изкарат една хубава лятна почивка.

Паша Дере е плаж, който не се охранява, а в близост няма магазини или ресторанти. Поради тази причина не забравяйте да си носите вода, нещо за хапване и чадър.

Вижте коментари за плаж Паша дере

Хотели в близост

хотел Релакс
Варна • Цена на човек: 11.7 - 60 лв
Включва нощувка, туристическа такса, закуска
хотел Вероника
Кранево • Цена на човек: 17.5 - 38 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса
къща за гости Варна
Кранево • Цена на човек: 12.5 - 25 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса
къща за гости Вили Искър 1
Кранево • Цена на човек: 16.3 - 30 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса, WiFi, BBQ, Басейн, Паркинг с видеонаблюдение
виж още хотели

Коментари за плаж Паша дере


Забележителности в близост

Римски терми (Варна)
област Варна
Аладжа манастир
област Варна
Побитите камъни
област Варна
затвори

Този сайт използва бисквитки. За повече информация кликнете тук.