плажна ивица Равда

плажна ивица Равда

Едно от най-посещаваните места в Равда през лятото несъмнено е плажната й ивица. Там всеки може да намери спасение от топлото време, да съберете тен и да поплува, както и да се забавлява в компанията на близките си хора.

Плажната ивица на Равда е една от най-дългите по Черноморието и се простира на 57 000 кв.м., като бива разделена на две части от нос Равда. По този начин се образуват два плажа в курорта – Южен и Сверен. Първият се характеризира с по-голяма посещаемост, докато вторият е по-спокоен и подходящ за семейства с деца. Въпреки голямата си дължина, плажната ивица има един недостатък, а именно, че е тясна и понякога е трудно човек да намери кътче, където да се настани. Затова е най-добре да се посещава по-рано сутринта, когато е по-спокойно и навалицата не е толкова голяма.

И на двата плажа са разположени платени чадъри и шезлонги. Също така има изградени заведения и ресторанти, където да си почивате, докато се наслаждавате на почивката си. Плажовете се охраняват и са безопасни за вашите деца. Освен да се излежавате под слънчевите лъчи може да опитате и някоя от атракциите, които се предлагат на плажовете в Равда. Например каране на водно колело, джет,сърф или гмуркане.

Равда е малък курорт, който през последните години се развива все по-бурно и динамично. Изградиха се редица хотели и заведения, които посрещат гостите и им осигуряват уютна атмосфера, където да се чувстват като у дома си. Хубавото е, че цените са приемливи и нормални за морето.

Селцето се намира в непосредствена близост до известни летни курорти като Несебър, Слънчев бряг, Елените и т.н., което е добра възможност за разнообразна почивка. Ако разполагате с личен автомобил ще имате свободата на воля да обикаляте и разглеждате околните дестинации, всяка от която има какво да ви покаже за себе си.

Вижте коментари за плажна ивица Равда

Хотели в близост

семеен хотел Панорама
Равда • Цена на човек: 25 - 45 лв
Включва нощувка, туристическа такса
къща за гости Йорданка Манева
Равда • Цена на човек: 11.3 - 18 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса
самостоятелни стаи Руско
Равда • Цена на човек: 10 - 15 лв
Включва нощувка
къща за гости Морски звуци
Равда • Цена на човек: 15 - 27.5 лв
Включва нощувка, туристическа такса
апартаменти Лагуна бийч - Гъркови
Равда • Цена на човек: 15 - 22.5 лв
Включва нощувка, туристическа такса
виж още хотели

Коментари за плажна ивица Равда


Забележителности в близост

Созопол - стария град
област Бургас
затвори

Този сайт използва бисквитки. За повече информация кликнете тук.