Рекламни Услуги

c Добави хотел - Регистрация в каталога за хотели и места за настаняване
разбери повече

c Добави ТА или ТО - Регистрация в каталога за агенции и туроператори
разбери повече

c VIP позиция в каталога - Гарантира превилигировано показване на вашата регистрация при търсене в каталога (за хотели, туристически агенции, агенции за имоти и коли под наем)
разбери повече

c ТОП оферта - Публикация и разпространение на вашите горещи предложения
разбери повече

c Банер каре - Услуга обединяваща предимствата на банер рекламата и ВИП позицията
разбери повече

I. Факти, които е важно да знаете
75% от работещите българи ползват интернет редовно (НСИ, 2016);
Google и Facebook са най-посещаваните страници в Интернет - ние сме там, а чрез нас и Вие;
Интернет е основен канал за продажби за европейските туроператори и вече над 50% от резервациите в ЕС се правят онлайн.

Вашите клиенти са в Интернет. А ВИЕ?

II. Предимства на Интернет рекламата
интерактивност - за разлика от другите медии, потребителите в Интернет не са пасивни субекти. Той може да участва, да даде мнение и коментира услугата, да я тества и да даде обратна връзка. Бидейки въвлечен в комуникационния процес потребителят не третира рекламата като досадно облъчване, а като полезна информация към която той се стреми.

прецизно таргетиране - BgHotelite.com е информационен онлайн портал, специализиран изцяло в сферата на туризма. Посетителите на този сайт не търсят информация за последния скандал в държавата или какви промоции са пуснали в МОЛ-а. Те търсят туристически услуги. Ядрото на което се основава сайта е хотелския каталог, който не само дава информация за хотелите, но и възможност за извършване на директен контакт с цел резервация. Ето защо, рекламата в BgHotelite.com не е просто реклама, а нов канал за продажби.

измеримост на резултатите - достъп до динамична статистика за преглед на профил, посещения на сайт, запитвания за резервации.

най-добро съотношение цена/резултат - цена под 1 стотинка за таргетирана реклама.

широка достъпност - няма изкуствени ограничения и посредници. Услугите са достъпни за всеки обект за настаняване, независимо от неговия статут, местоположение или размер. Нужно е единствено да имате достъп до интернет, активен имейл адрес и желание да разширите своята дейност онлайн.

III. Защо точно BgHotelite.com?
BgHotelite.com e най-посещаваният български туристически портал за четвърта поредна година - 6 млн посещения / година. Това на практика означава, че няма потребител, който да е търсил настаняване в България и да не е минал през BgHotelite.com

Тази посещаемост се дължи на целенасочена стратегия за позициониране на всички страници от сайта в рамките на първите 3 резултата при търсене по релевантни ключови думи в Google и други търсачки.

BgHotelite.com е пърият и засега единствен портал, чиято платформа е интегрирана за търсене през Facebook: https://www.facebook.com/bghotelite

BgHotelite.com е първият и засега единствен онлайн каталог за хотели в България, с чуждоезикови версии на английски, немски, руски и румънски.

Няма друг портал, който може да Ви предложи по-добър резултат срещу по-ниска цена. Дори напротив, ако разгледате други портални сайтове ще видите, че въпреки не дотам добрите им резултати, техните ценови оферти са по-високи от нашите.Маркетинг и продажби:
marketingbghotelite.com
+359 888 50 60 78

Понеделник - Петък
10:00 - 18:00 часа
За реклама - виж още:

Добави хотел
Регистрация в каталога за хотели и места за настаняване

VIP позиция в каталога
Гарантира превилигировано показване на вашата регистрация при търсене в каталога (за хотели, туристически агенции, агенции за имоти и коли под наем)

ТОП оферта
Публикация и разпространение на вашите горещи предложения

Банер каре
Услуга обединяваща предимствата на банер рекламата и ВИП позицията

+359 888 50 60 78
затвори

Този сайт използва бисквитки. За повече информация кликнете тук.