Централен плаж Кранево (Ванила Бийч)

Централен плаж Кранево (Ванила Бийч)

Плажът на Кранево е един от най-спокойните, чисти и красиви плажове по българското крайбрежие. Това място е живописно и прекрасно и омайва всеки, който го види поне веднъж. Там летуват предимно семейства и двойки, които не обичат претъпканите курорти. Ванила бийч, както още е известен този плаж, е особено подходящ за романтични разходки през нощта по брега на морето.

Плажната ивица на Кранево е дълга и просторна. Там има достатъчно място за всички посетители, както и за забавления като плажен волейбол и футбол. Интересното е, че плажовете на Кранево и Албена са един до друг и можете да се разхождате между двата курорта само вървейки по пясъка.

Ако нямате чадър, който да ви пази от силните слънчеви лъчи, може да си наемете такъв. Както и да си вземете шезлонг под наем, където мързеливо да се излегнете и почивате. По плажа има доста заведения, в които да похапнете и наслаждавате на красивата панорама. Или пък да си купите разхладително питие и да го пиете излегнали на плажа. Разбира се тук също може да практикувате водни спортове като гмуркане, водно колело и каране на джет, а за безопасността на плажа се грижат група от спасители.

Близостта на Кранево до другите черноморски курорти като Албена, Балчик и Варна го правят дестинация с възможност за разнообразна почивка. Варна е един от най-големите градове в България, където през лятото е много оживено, а заведенията по плажната алея работят денонощно. Освен това там има и множество забележителности, които си струва да бъдат разгледани. Ако разполагате с личен автомобил можете да обиколите дори по-далечни места и да достигнете до нос Калиакра, уникалния плаж Болата и до Дуранкулашкото езеро.

Цените в село Кранево са сравнително по-ниски, отколкото в другите летни курорти, а обектите за настаняване са семейни хотели, къщи за гости и частни квартири.

Вижте коментари за Централен плаж Кранево (Ванила Бийч)

Хотели в близост

бунгала Ди Маре
Кранево • Цена на човек: 25 - 31.7 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса
къща за гости Вили Искър 1
Кранево • Цена на човек: 16.3 - 30 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса, WiFi, BBQ, Басейн, Паркинг с видеонаблюдение
хотел Вероника
Кранево • Цена на човек: 17.5 - 38 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса
къща за гости Варна
Кранево • Цена на човек: 12.5 - 25 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса
стаи за гости Бистра
Кранево • Цена на човек: 20 - 35 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса
виж още хотели

Коментари за Централен плаж Кранево (Ванила Бийч)


Забележителности в близост

Аладжа манастир
област Варна
Римски терми (Варна)
област Варна
затвори

Този сайт използва бисквитки. За повече информация кликнете тук.