плаж Слънчев Ден (Кокодива)

плаж Слънчев Ден (Кокодива)

Малкият морски курорт е разположен на 10 км. североизточно от Варна и е едно невероятно място за отдих и отмора. Слънчев ден има славата на скъп курорт, затова в хотелите там отсядат хора, които могат да си го позволят. Но това не означава, че не можете да посещавате тамошния плаж, който е един от най-красивите и чисти по нашето Черноморие.

Дължината на плажа е около 1.5 км. През работните дни е сравнително спокоен, но през уикедите наприлива от хора е по-голям и може да ви е трудно да си намерите хубаво местенце за настаняване. За да имате избор къде да разпънете хавлията си, отидете по-рано сутринта – към 8-9 часа.

Плажът в Слънчен ден е добре познат сред варненците, но малка част от туристите са чували за него.
Крайбрежната ивица е разделена на няколко части – някои от отделените плажове са достъпни само за гостите на съотвения хотел, а има и такива, които са достъпни и за всички посетители на курорта.
Плажът ежедневно се поддържа и почиства, а това е особено важно, за да се чувствате добре и доволни от почивката си. Разположени са и постове, където стоят спасители и следят за безопасността на посетителите. Има също така на няколко места и медицински пунктове.

Водата в Слънчев ден не е дълбока, затова е походяща за деца и възрастни, които не умеят да плуват. Може да си наемете чадър или пък да ползвате собствен чадър. По ивицата за разположени хубави заведения, където цените са приемливи и се предлага разнообразие от напитки и храна за всеки вкус и предпочитания.

Ако искате да практикувате водни спортове няма да останете разочаровани. На ваше разположение са джетове, лодки, гмуркане, каране на водни ски и т.н. Едно от хубавите неща е, че на плажа има безплатен интернет, което може би ще изненада повечето от вас. Може да си направите снимка на плажа и да я споделите с вашите приятели в социалните мрежи, за да се похвалите, че сте на море и лежите мързеливо на пясъка.

Плажът е особено подходящ,ако имате деца,защото е чист,безопасен и няма голяма навалица.
Ако се чудите къде бихте могли да отседнете във Варна и региона има изобилие на хотели, където да се настаните. Морската столица предлага на гостите си страхотен нощен живот с много заведения,музика и настроение.

Вижте коментари за плаж Слънчев Ден (Кокодива)

Хотели в близост

апартамент Теви
Варна • Цена на човек: 20 - 25 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса, бутилка вино
хотел Релакс
Варна • Цена на човек: 11.7 - 60 лв
Включва нощувка, туристическа такса, закуска
хотел Вероника
Кранево • Цена на човек: 17.5 - 38 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса
къща за гости Варна
Кранево • Цена на човек: 12.5 - 25 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса
къща за гости Вили Искър 1
Кранево • Цена на човек: 16.3 - 30 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса, WiFi, BBQ, Басейн, Паркинг с видеонаблюдение
виж още хотели

Коментари за плаж Слънчев Ден (Кокодива)


Забележителности в близост

Аладжа манастир
област Варна
Римски терми (Варна)
област Варна
Побитите камъни
област Варна
затвори

Този сайт използва бисквитки. За повече информация кликнете тук.