вила Иглика

карта
видео
забележителности
коментари

Ягодина
тел. 0888 640821
elena.g_yagodina@abv.bg

Вила Иглика вашият дом в родопите!!! Тя се намира в местността Яблоново на 5 км. от центъра на с. Ягодина и е разположена в естествено карстово плато с невероятно красиви гледки наоколо и уникален ланшафт и климат. На около 200 метра от нея минава и пътят за панорамна площадка Орлово око.

Надморската височина е 1200 метра, което е предпоставка за прохладно лято и топла зима, а въздухът е толкова чист, че човек може да усети уханието на всяка билка разтяща в разположените на около тучни ливади.

Вила Иглика съчетава в едно както автентичното така и съвремието постигнати с уникален дизайн и удобства с предпоставка за уют и родопско гостоприемство. Разположена е на два етажа, като на първият от тях са ситуирани ресторант, кухненски блок и санитарни помещения. На втори етаж са разположени четири спални със самостоятелни санитарни възли, изцяло обзаведени в съвременен сил и удобства.

Ресторантът разполага с 15 места на закрито и веранда пред него на която могат да седнат още 10 човека на открито. на разположение на гостите в ресторанта има изградена масвна камина предосташяща топлина и уют на своите гости.
... Покажи
x
Условия в комплекса
ресторант
детски кът
бар
конферентна зала
басейн
фитнес
сауна
 
spa услуги
паркинг места
WiFi в лоби
барбекю
екскурзии
Условия в стаята
баня с душ / вана
телевизор
климатик
кухненски бокс
минибар / хлад.
WiFi в стаята
тераса

Разположение на вила Иглика

Видео от региона на вила Иглика