Плаж Свети Влас нов (Венид бийч)

Плаж Син флаг СИН ФЛАГ за екологичност за 2014 – 2023 год.

Нов плаж Свети Валс

С общ рейтинг от 8.2, Плаж Свети Влас нов (Венид бийч) се нарежда на 16 място от всички плажове по Южното Черноморие. Природните условия и удобствата на Плаж Свети Влас нов (Венид бийч) го правят подходящ за семеен отдих, възрастни, спокоен отдих, водни спортове.

Оценка за плажа

Обща оценка: 8.2/10
Удобства
8.3/10
Чистота
6.5/10
Бряг
4.9/10
Вода
9.5/10

Удобства и инфраструктура

Паркинг
Заведения
Мед. пункт
Тоалетни
Атракциони
Шезлонг и чадъри
Спасител
Душове
Съблекални
Детски кът

Бил си там? Сподели своята оценка!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Посетих плажа
Плажът е най-подходящ за
Оценка 5/10
Оценка 5/10
Оценка 5/10
Оценка 5/10
Удобства
Активности
Благоприятен към
5/10

Новият плаж на Свети Влас е известен още като Венид бийч, което всъщност е името на фирмата стопанисваща този част от крайбрежната ивица на Несебър. Венид Бийч представлява малка по площ пясъчна ивица формирана в заключения между яхтеното пристанище Марина Динев и бреговата линия залив. Малките размери на плажа в случая обаче се оказват предимство, тъй като са дали възможност на стопанисващата фирма да облагороди и организира пространството, с голямо внимание към детайла. Стилно изградените съоражения и покрити с палми шезлонги и чадъри осигуряват приветлива атмосфера наподобяваща Карибски уютен плаж, която кара посетителите да се чувстват комфортно от самото начало.

Природни условия и характеристика на Плаж Свети Влас нов (Венид бийч)

Разположение: градска среда, лесно достъпен
Размер: голям плаж
Бряг: златист пясък
Вода: плавен подход, пясъчно дъно
Посещаемост: пренаселено в пик сезона
Подходящи активности: плажен волейбол, кайт и уиндсърфинг, водни ски

Без съмнение, това е един от най-добре поддържаните плажове по нашето Черноморие и признание за това е включително факта, че това е един от 5-те български плажа, които са удостоявани неизменно с приза Син флаг, всяка година от 2014 година насам.

Въпреки, че плажът е частично заделен за гости на хотелския комплекс със съответните удобства (чадъри, шезлонги, шатри …), той остава достъпен за всички посетители и на него има обособена зона за свободно плажуване.

Един ден, прекаран на Венид Бийч, е невероятно изживяване. За разлика от по-големите туристически плажове, Венид Бийч никога не е пренаселен. Посетителите ще открият, че плажът като цяло е добре поддържан и че тълпата се отнася с уважение един към друг, което го прави идеалното място за почивка.

Посетителите на Венид Бийч могат да се отпуснат и да се отпуснат на големи люлеещи се плажни легла или да се насладят на успокояващ масаж в салона за масажи. Шикозните и стилно декорирани ресторанти предлагат набор от кулинарни изкушения, докато баровете осигуряват уютна и приветлива атмосфера за вечерни напитки, които често продължават до ранна сутрин.

Плажът е идеален за отмора, но туристите които търсят повече екшън и приключения също няма да останат разочаровани, тъй като Венид Бийч предлага и възможност за практикуване на набор от водни спортове. Училището по уиндсърф, разположено на плажа, дава под наем оборудване, предлага курсове и запознава децата с изкуството на спорта. Посетителите могат също така да наемат водно колело или да се движат през залива на бананова лодка. Тези, които предпочитат дейности на сушата, могат да се насладят на качествено семейно време на игрището за плажен волейбол.

В заключение, Новия плаж на Свети Влас предлага идилична и привлекателна среда, която е идеална за тези, които искат да се отпуснат и да си починат. Със своя зашеметяващ дизайн, добре поддържани съоръжения и набор от дейности, това е идеалната дестинация за тези, които искат да преживеят една мечтана ваканция на плажа.

Какво интересно в района на Плаж Свети Влас нов (Венид бийч)?

  • Аквапарк Leap Frog - близо до Свети Влас
  • Аквапарк Кубан - близо до Слънчев бряг
  • Екшън Аквапарк - близо до Слънчев бряг
  • Несебър Стария град - близо до Несебър
  • Археологически музей (Несебър)
  • Морски аквариум "Свети Никола" - близо до Несебър
  • Аквапарк Карибски пирати - близо до Слънчев бряг 
  • Аква Парадайз - близо до Несебър
  • Камел парк съни бийч - близо до Ахелой
  • Язовир Порой - близо до Слънчев бряг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *