Плаж Къмпинг Градина

Къмпинг Градина е едно от най-красивите и спокойни места по нашето крайбрежие за къпане и събиране на тен. Комплексът се намира на 30 км. южно от Бургас и на 4 км. от Стария град Созопол. Ежегодно в разгара на летния сезон той е посещаван от български и чуждестранни туристи, които са пленени от очарователното море и мекия климат. Не са малко желаещите да изкарат почивката си на палатка или в каравана, тъй като в къмпинга е просторно и няма голяма навалица по плажа. Природата е много красива и всеки би харесал да прекара няколко дни под открито небе на това място.

С общ рейтинг от 8.3, Плаж Къмпинг Градина се нарежда на 8 място от всички плажове по Южното Черноморие. Природните условия и удобствата на Плаж Къмпинг Градина го правят подходящ за семеен отдих, възрастни, спокоен отдих, къмпинг, водни спортове.

Оценка за плажа

Обща оценка: 8.3/10
Удобства
7.2/10
Чистота
7/10
Бряг
6.2/10
Вода
9.5/10

Удобства и инфраструктура

Паркинг
Заведения
Мед. пункт
Тоалетни
Атракциони
Шезлонг и чадъри
Спасител
Душове
Съблекални
Детски кът

Бил си там? Сподели своята оценка!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Посетих плажа
Плажът е най-подходящ за
Оценка 5/10
Оценка 5/10
Оценка 5/10
Оценка 5/10
Удобства
Активности
Благоприятен към
5/10

Природни условия и характеристика на Плаж Къмпинг Градина

Разположение: градска среда, лесно достъпен
Размер: обширен плаж
Бряг: златист пясък
Вода: плавен подход, пясъчно дъно
Посещаемост: умерено в пик сезона
Подходящи активности: плажен волейбол, съп сърфинг, морски каяк, кайт и уиндсърфинг, водни ски

За популярността на Градина голямо влияние оказва и близостта с едни от най-древните и уникални места в България – курортите Созопол и Несебър. Друго прелестно местенце за почивка в непосредствена близост до къмпинга е Черноморец – така известен с красивите си брегове и уютни хотели.

В къмпинга се предлагане настаняване за туристите. На тяхно разположение са комплекс от апартаменти, които са изградени сред много зеленина и предоставят различни удобства като басейни, бар, ресторант и хранителен магазин. Можете да изберете да отседнете в напълно обзаведени студиа, едностайни или двустайни апартаменти,които разполагат с кухня, хол, баня и тераса.

По плажната ивица са разположени платени чадъри и шезлонги, но там има достатъчно място,където да се настаните и без да се налага да плащате. Плажът е доста посещаван през лятото, но е достатъчно голям, за да може да побере всичките си посетители, без те да сядат много близо един до друг.
За по-голямото ви удобство и удоволствие са изградени и няколко бара и ресторанта, където сервират вкусни ястия и напитки.

Любителите на водните спортове няма да останат разочаровани. Те могат да карат сърф, лодка, водно колело или пък да се гмуркат в тамошните черноморски води. Водата е плитка и чиста и е подходяща за деца. Децата могат да бягат и играят на воля, тъй като има достатъчно място. Плажът се охранява от няколко спасители, което е изключително важно за всички туристи, идващи в Градина с децата си.

Какво интересно в района на Плаж Къмпинг Градина?

  • Археологически музей (Созопол)
  • Созопол - стария град - близо до Созопол
  • Аквапарк Нептун - близо до с. Равадиново
  • Исторически музей (Поморие)
  • Езеро Пода - близо до Бургас
  • Резерват Ропотамо - площ 1001 ха - близо до Приморско и Созопол
  • Екопътека По следите на римляните - близо до Приморско
  • Етнографски музей (Бургас)
  • Музей на солта (Поморие)
  • Археологически музей (Бургас)

Снимки от плажа на къмпинг Градина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *