Плаж Лозенец централен

С общ рейтинг от 8.3, Плаж Лозенец централен се нарежда на 8 място от всички плажове по Южното Черноморие. Природните условия и удобствата на Плаж Лозенец централен го правят подходящ за семеен отдих, възрастни, спокоен отдих, нудисти.

Оценка за плажа

Обща оценка: 8.3/10
Удобства
7.8/10
Чистота
7/10
Бряг
9.6/10
Вода
7.9/10

Удобства и инфраструктура

Паркинг
Заведения
Мед. пункт
Тоалетни
Атракциони
Шезлонг и чадъри
Спасител
Душове
Съблекални
Детски кът

Бил си там? Сподели своята оценка!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Посетих плажа
Плажът е най-подходящ за
Оценка 5/10
Оценка 5/10
Оценка 5/10
Оценка 5/10
Удобства
Активности
Благоприятен към
5/10

Природни условия и характеристика на Плаж Лозенец централен

Разположение: градска среда, лесно достъпен
Размер: голям плаж
Бряг: фин златист пясък
Вода: плавен подход, пясъчно дъно
Посещаемост: пренаселено в пик сезона
Подходящи активности: плажен волейбол, морски каяк

Централният плаж Лозенец е един от няколко плажа, разположени край Лозенец. Плажът е разположен в градска зона и предлага живописни гледки към околностите. Самият плаж е права брегова ивица с кристално синя вода и мек бял пясък, който не изисква специални обувки. Подхода на брега е много плавен, което го прави подходящ за любимите на деца водни игри.

През целия летен сезон за безопасното къпане се грижат обучени спасители. Плажът е добре поддържан, с налични душове, кабинки за преобличане, медицински пункт, и ежедневно почистване. Този плаж е идеален за всички видове посетители, което обаче е причина през активния сезон да бъде гъсто населен. Посетителите на Централния плаж Лозенец могат също така се възползвайте от различни водни дейности, като катамарани или джетове.

Централният плаж Лозенец е истинско бижу на брега на Черно море и определено си заслужава да бъде посетен. Със своите кристално сини води, обширен златист пясък и зашеметяваща гледка от скалите от едната страна на плажа, това е рай за всеки, който обича морето. В централните части от плажа има изградени плажни барове и зоните около тях са обособени за ползване на шезлонги и чадъри под наем, но в по-крайните зони все още има голямо пространство за свободно плажуване със собствени плажни хавлии и чадъри.

Като цяло плаж Лозенец е задължителна дестинация за всеки избрал Южното Черноморие за своята лятна почивка. Дори да сте избрали да отседнете в някой от хотелите или къщи за гости, намиращи се в по-големите курорти като Приморско или Созопол, този плаж е само на 20 минути път с кола и си заслужава да го посетите. Със своята зашеметяваща природна красота, чудесни съоръжения и набор от дейности, това е идеалното място да се отпуснете и да се насладите на слънцето, пясъка и морето.

Заслужава да се отбележи, че село Лозенец има уникална атмосфера. За разлика от някои други плажни дестинации, няма да бъдете постоянно бомбардирани от поп фолк музика. Вместо това вероятно ще чуете домашни партита и от време на време друг тип музика. Като цяло, това е чудесно място за всеки, който търси спокоен плажен ден със семейството или в приятелска компания.

Какво интересно в района на Плаж Лозенец централен?

Снимки от плаж Лозенец

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *