Плаж Къмпинг Делфин, Ахтопол

В залива на юг от Ахтопол се простира обширна плажна ивица с дължина от над 1 км, с кристално чиста вода и фин пясък, заобиколена от прохладна борова гора. В средата на залива има скално стеснение, което разделя ивицата на две – плажа на Ахтопол (на юг) и плажа известен с името на намиращия се в северния край къмпинг Делфин. Това разделение се оказва съществено по отношение на начина по който са уредени двата плажа. Докато плажът прилежащ към курортния град Ахтопол е организиран с всички удобства за почиващите, плажът на къмпинг Делфин е приятна дестинация за любителите на по-натуралното плажуване, далеч от суматохата на градските плажове.

С общ рейтинг от 8.2, Плаж Къмпинг Делфин Ахтопол се нарежда на 16 място от всички плажове по Южното Черноморие. Природните условия и удобствата на Плаж Къмпинг Делфин Ахтопол го правят подходящ за спокоен отдих, къмпинг, нудисти.

Оценка за плажа

Обща оценка: 8.2/10
Удобства
6.2/10
Чистота
6.5/10
Бряг
7/10
Вода
9.5/10

Удобства и инфраструктура

Паркинг
Заведения
Мед. пункт
Тоалетни
Атракциони
Шезлонг и чадъри
Спасител
Душове
Съблекални
Детски кът

Бил си там? Сподели своята оценка!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Посетих плажа
Плажът е най-подходящ за
Оценка 5/10
Оценка 5/10
Оценка 5/10
Оценка 5/10
Удобства
Активности
Благоприятен към
5/10

Природни условия и характеристика на Плаж Къмпинг Делфин Ахтопол

Разположение: градска среда, лесно достъпен
Размер: голям плаж, тясна ивица
Бряг: златист пясък
Вода: плавен подход, пясъчно дъно
Посещаемост: пренаселено в пик сезона
Подходящи активности: морски каяк

Край самия къмпинг Делфин ще откриете задължителните мерки за безопасност и удобства като тоалетни, душове, заведения и зона с шезлонги и чадъри под наем. В по-голямата си част обаче, плажът на къмпинг Делфин е подходящ за свободен отдих сред естествените природни дадености на тази великолепна дестинация. Въпреки, че отворените пространства на неохраняваната част от плажа предразполагат за веселите занимания на малчоганите, имайте предвид, че брега е със сравнително дълбок подход, така че трябва да проявите бдителност към техните игри във водата.

Плажът на къмпинг Делфин е лесно достъпно, както откъм къмпинг зоната, така и през отбивката от главния път за бунгала Романтика.

Какво интересно в района на Плаж Къмпинг Делфин, Ахтопол?

Снимки от Плаж Къмпинг Делфин

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *