семеен хотел Куин

★★
- Силистра
карта
видео
забележителности
коментари

с.Айдемир, ул. София 6
тел. 0867 54884, 0899 804008
hotel_queen@abv.bg

Търговски комплекс „Куин” е разположен в кв. „Деленки” – на 5 км от гр. Силистра и 10 км от резервата „Сребърна” на главен път Силистра - Русе. Красив, оригинален и елегантен, хотелът ще ви предложи преди всичко удобен престой и приятно прекарване.
Всяка стая е със собствена визия и нестандартен архитектурен дизайн, а обзавеждането отговаря на всички изисквания за комфорт и качество. Капацитет на хотела - 78 места.
Прилагаме отстъпки за големи групи, редовни и корпоратовни клиенти, студенти и ученици.
Комплекс „КУИН” разполага с един основен тризвезден ресторант, който предлага на своите посетители изключителен комфорт в модерен стил. Просторният салон е с капацитет 240 места, а през лятото се обслужва и лятна тераса на два етажа. Интериорните решения в ресторанта го правят еднакво удобен за семейни и организирани тържества, а също така и за конгресни мероприятия.

Комплекса разполага с кафе-бар, който е с приятна и традиционна за региона обстановка. За да може спокойно да се насладите на приятната обстановка и вкусната храна заведението разполага с детския кът в отделен двор с детски съоръжения за забавление на най-малките посетители.
... Покажи
x
Условия в комплекса
ресторант
детски кът
бар
конферентна зала
басейн
фитнес
сауна
супермаркет
 
spa услуги
паркинг места
WiFi в лоби
барбекю
екскурзии
Условия в стаята
баня с душ / вана
телевизор
климатик
кухненски бокс
минибар / хлад.
WiFi в стаята
тераса

Разположение на семеен хотел Куин

Видео от региона на семеен хотел Куин

Забележителности в района на семеен хотел Куин