плаж Харманите, Созопол

плаж Харманите, Созопол

Плаж Харманите е разположен в южната част на град Созопол (по посока Каваците) и всяка година събира туристи от всички краища на България и от чужбина. Плажът е наистина голям и може да побере много хора. Неговата площ е 14 280 кв. м. и е едно от най-модерните и съвременни места по Черноморието ни с голям брой дискотеки и заведения. Само на метри от плажната ивица се намират семейни хотели и къщи под наем, което със сигурност ще се хареса на повечето посетители.

На плажната ивица са поставени чадъри и шезлонги, които могат да се наемат срещу заплащане. Но свободната зона също е достатъчно просторна, за да разположите и собствен чадър и хавлия. Пясъкът е мек и златист и доста полепва по тялото. Но какво е лятна почивка, без да усетите цялото си тяло в пясък?!

На плажа за вас се предлагат всякакви атракции като джетове, водни колела, водни ски, банан и т.н. Бихте могли да се качите и на корабче и да си направете дълга разходка в морето. Със сигурност ще ви останат хубави спомени. За сигурността и безопасността на туристите се грижи група от спасители.

Созопол е уникален град, където да прекарате лятната си отпуска. Там се крие дълга и интересна история, която се е съхранила в античните паметници, старинни сгради и местните музеи. Созопол е популярен туристически център и поради тази причина на разположение на гостите са редица атракции, удобства и забавления. Хотелите могат да задоволят и най-изисканите вкусове, а ресторантите край брега са сред най-посещаваните места в града през лятото.

Околностите на Созопол предлагат уникална възможност за изследване на някои от най-известните забележителности в страната. Едни от тях са резерват Ропотамо, тракийското селище Беклик Таш, плаж Силистар и скалното образувание „Скална глава”.

Вижте коментари за плаж Харманите, Созопол

Хотели в близост

къща за гости Домът на Хриси
Созопол • Цена на човек: 2 - 32.5 лв
Включва нощувка, туристическа такса, паркинг
самостоятелни стаи Атава
Созопол • Цена на човек: 21.7 - 37.5 лв
Включва нощувка
семеен хотел Орка
Созопол • Цена на човек: 22 - 260 лв
Включва нощувка, туристическа такса
стаи за гости Златка
Созопол • Цена на човек: 30 - 55 лв
Включва нощувка, туристическа такса
виж още хотели

Коментари за плаж Харманите, Созопол


Забележителности в близост

Созопол - стария град
област Бургас
Резерват Ропотамо
област Бургас
затвори

Този сайт използва бисквитки. За повече информация кликнете тук.