Плаж Варвара

Ако искате да се насладите на красотата на българското море и удоволствието от спокойна и релаксираща семейна почивка, село Варвара може да ви предложи и двете.

С общ рейтинг от 7.9, Плаж Варвара се нарежда на 36 място от всички плажове по Южното Черноморие. Природните условия и удобствата на Плаж Варвара го правят подходящ за лагеруване.

Оценка за плажа

Обща оценка: 7.9/10
Удобства
6.1/10
Чистота
7/10
Бряг
6.2/10
Вода
9.5/10

Удобства и инфраструктура

Паркинг
Заведения
Мед. пункт
Тоалетни
Атракциони
Шезлонг и чадъри
Спасител
Душове
Съблекални
Детски кът

Природни условия и характеристика на Плаж Варвара

Разположение: градска среда, лесно достъпен
Размер: малък плаж, тясна ивица
Бряг: златист пясък, скали
Вода: плавен подход, пясъчно дъно
Посещаемост: пренаселено в пик сезона

Бил си там? Сподели своята оценка!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Посетих плажа
Плажът е най-подходящ за
Оценка 5/10
Оценка 5/10
Оценка 5/10
Оценка 5/10
Удобства
Активности
Благоприятен към
5/10

Варвара е доста добре устроено курортно селище, където има разнообразие на хотели и приятни ресторанти. Има възможност както за уединение, така и за вълнуващ нощен живот, благодарение на близостта му с големите летни курорти на Южното Черноморие. Плажната ивица в селцето се охранява и се предлагат платени чадъри и шезлонги. Плажът е обширен и има достатъчно пространство за всички посетители да се настанят на удобни места.

Това китно селце сгушено в полите на Странджа планина, е разположено между Царево и Ахтопол и е уникална дестинация. Заобиколено е от буйна зеленина, златист плаж и скалисти брегове. Можете да избирате между вземането на дълги слънчеви бани на девствения плаж или да си правите излети в планината, ако искате да избягате от жегите.

Най-голямото предимство на Варвара е съчетанието от обширни гористи местности, красивите плажове и усамотени заливчета. Тук има чудесни условия за къмпингуване, риболов и дълги преходи в планината. Ако сте любители на гмуркането, ще останете удивени от чистотата на водата и разнообразието на морски обитатели.

Вечерите на морския бряг във Варвара са особено приятни в компанията на близки и приятели, когато може да запалите огън, да се наслаждавате на топлите летни вечери и разказвате весели истории.
Дори и да не планувате да отседнете в селцето, ако имате път на близо отделете няколко часа и го посетете.

Какво интересно в района на Плаж Варвара?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *