Плаж Къмпинг Нестинарка

Бил си там? Сподели своята оценка!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Посетих плажа
Плажът е най-подходящ за
Оценка 5/10
Оценка 5/10
Оценка 5/10
Оценка 5/10
Удобства
Активности
Благоприятен към
5/10

Ако още не сте решили къде да прекарате тази година лятната си отпуска, бихме казали, че къмпинг Нестинарка е много подходяща дестинация за тази цел. Невероятното съчетание от море, плаж, планина и живописна природата омайват туристите и ги карат да се завръщат отново и отново при всяка удобна възможност. В района има разнообразие на забележителности, както природни, така и исторически, което е още една предпоставка да обмислите възможността да го посетите. Нестинарка се е сгушил на малък залив само на 3 км. южно от град Царево, не далеч от нос Рохи. Нестинарка е едно от най-известните места в Бургаска област сред къмпингарите и палаткуващите.

Плажната ивица е голяма и просторна и има място за всеки да се настани необезпокояван на плажа. Предлагат се платени чадъри, но има и свободна зона, където да се разположите и сложите личен чадър. На самия плаж има няколко заведения, в които се предлагат напитки и готвени ястия. Плажът е охраняем и е подходящ за деца.

Настаняването в къмпинга е в бунгала. Условията там са приемливи, но ако не искате да отседнете в тях, съседните летни курорти предлагат изобилие от хотели. Един от тях е Царево, който се слави с прекрасните си пейзажи, красиви скали и многообразие от атракции за туристите. Там ще намерите голям избор на хотели, ресторанти, дискотеки и практикуване на водни спортове. Царево е доста оживен и динамичен през лятото, което би се харесало на младите хора, търсещи нови приключения и емоции.

С общ рейтинг от 7.8, Плаж Къмпинг Нестинарка се нарежда на 40 място от всички плажове по Южното Черноморие. Природните условия и удобствата на Плаж Къмпинг Нестинарка го правят подходящ за семеен отдих, възрастни, спокоен отдих, къмпинг.

Оценка за плажа

Обща оценка: 7.8/10
Удобства
7.3/10
Чистота
6.5/10
Бряг
6.2/10
Вода
7.9/10

Удобства и инфраструктура

Паркинг
Заведения
Мед. пункт
Тоалетни
Атракциони
Шезлонг и чадъри
Спасител
Душове
Съблекални
Детски кът

Природни условия и характеристика на Плаж Къмпинг Нестинарка

Разположение: градска среда, лесно достъпен
Размер: голям плаж
Бряг: фин златист пясък
Вода: плавен подход, пясъчно дъно
Посещаемост: пренаселено в пик сезона
Подходящи активности: плажен волейбол, съп сърфинг

Районът около Нестинарка е особено подходящ за туризъм. Обиколка с корабче по река Ропотамо ще ви запознае с дивата природата на резервата, а посещение на Беглик Таш ще ви покаже какви изумителни неща може да създава природата.

Какво интересно в района на Плаж Къмпинг Нестинарка?

Снимки от плажа на къмпинг Нестинарка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *