На море в Лозенец

Лозенец

Лозенец е един от най-малките курорти по морския бряг у нас, който е разположен между Китен и Царево. Лозенец има уникална природа и невероятна атмосфера, което го превръща в атрактивна дестинация за туризъм и отдих от забързаното ежедневие. Красивите и чисти плажове предразполагат за незабравими летни дни и истинска наслада.

Макар и малък Лозенец може да ви предложи различни начини да се забавлявате. В случай, че обичате да карате сърф или пък имате желание да се научите, в курорта има сърф училище, където бихте могли да направите това. Не пропускайте да си направите пътуване с лодка в открито море и да се порадвате на безкрайния хоризонт, който се открива пред вас. Горите на Странджа планина предлагат множество възможности за туризъм, а дори можете да покарате и велосипед на чист въздух.

Въпреки че курорт не е пренаселен, тук животът не спира да кипи през летния сезон. Заведенията работят до сутринта и поддържат високия градус на настроението на своите посетители. Единият ден можете да се излежавате на плажа и да почивате в хотела си, а на другия да се насладите на морски приключения или на чудесни емоции сред дивата природа.

С няколко думи ще обобщим, че в Лозенец ще откриете всичко, което ще направи почивката ви незабравима – тишина или пък екстремни изживявания, които ще запомните за цял живот.

Плажът на Лозенец е чист, красив и просторен и по нищо не отстъпва на тези в другите летни курорти. Там можете спокойно да вървите без да се притеснявате, че ще се препънете в нечия хавлия и трудно ще си намерите място за събиране на тен. На плажа са разположени приятни заведения и има обособени места за игра на децата.

Вижте коментари за Лозенец

Хотели в близост

хотел Белисимо
Лозенец • Цена на човек: 26.3 - 62.5 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса, закуска, безплатен интернет и паркинг
семеен хотел Жокер
Лозенец • Цена на човек: 30 - 47.5 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса
вила Гергана Китен
Китен • Цена на човек: 20 - 35 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса
самостоятелни стаи Фея
Китен • Цена на човек: 15 - 22.5 лв
Включва нощувка, туристическа такса, Гостите ползват 20% отстъпка в ресторанта ни
семеен хотел Албатрос 2
Китен • Цена на човек: 21.7 - 37.5 лв
Включва нощувка, ДДС, туристическа такса
виж още хотели

Коментари за Лозенец


Забележителности в близост

Резерват Силкосия
област Бургас
Резерват Ропотамо
област Бургас
Созопол - стария град
област Бургас
затвори

Този сайт използва бисквитки. За повече информация кликнете тук.